21 27 55 27 - Ring op

Vi tilbyder materialekørsel

Vognmand Jens Peter Hansen tilbyder forskellige former for materialekørsel. Vi varetager blandt andet kørsel med grus, sten, jord, sand og affald. Meget af det materiale vi kører med, afhenter vi i forskellige grusgrave på Sydsjælland. Vi leverer og afhenter både materiale hos private, byggepladser samt andre erhverv.

Vi har fleksibel levering

Vi leverer og afhenter både små og store bestillinger. Normalt foregår materialekørslen mellem kl. 5.00-18.00, men vi er fleksible med leveringstidspunktet. Vi aftaler altid med kunden, hvornår leveringen skal finde sted, og vi kommer altid til tiden. Hvis der skulle opstå forsinkelser, giver vi altid kunden besked i god tid, så de ikke venter forgæves.

Ring og bestil materialekørsel på Sydsjælland

Selvom at Vognmand Jens Peter Hansen er beliggende i Næstved, tager vi opgaver på hele Sjælland. Du kan kontakte os på telefon 21 27 55 27 eller via mail jens@jens-vognmand.dk, hvis du skal bestille nyt grus til din indkørsel eller skal have afhentet noget haveaffald. Du har også mulighed for at leje en container, hvis det er et større læs affald, du skal af med. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på materialekørsel.