21 27 55 27 - Ring op

Historie

Det hele startede i maj 1946 da min far Keld Hansen startede vognmandsforretningen med en brugt lastbil.

De første år kørte han med tørv fra moser i Næstveds opland til huse som brugte det til opvarmning. I starten af 50’erne kom der fast mælkekørsel til Herregårdsmejeriet ved Glumsø fra gårde i oplandet rundt om Næstved. Denne kørsel varede i godt 20 år. Samtidig kom der også en del kørsel for entreprenører og murermestre. Skovkørsel blev også en vigtig del af forretningen med kørsel for flere godser omkring Næstved. Denne kørsel har vi stadig en del af.

Fra 1983

I 1983 overtog jeg så forretningen, i de første 18 år stadig kun med én bil. I 1985 købte jeg den første container.

Min mor passede firmatelefonen i alle årene – stort set frem til hendes død i 2009. Hun tog imod bestillinger på kørsel og gav beskeden videre til vognmanden, både til min far og senere til mig, når vi var hjemme i løbet af dagen og få mad og kaffe. Det blev lidt lettere for hende da jeg fik mobiltelefon i 1995, idet folk jo så kunne få direkte kontakt med mig i lastbilen.

Ferie blev det stort overhovedet ikke til før jeg købte en bil mere og ansatte en chauffør.

I dag

Nu er vi oppe på i alt 6 biler og dermed 5 ansatte. Vi råder over ca. 60 containere og 5 anhængere, som bliver brugt til materialekørsel, så som at køre affald, korn, grus og sten, samt mange andre formål. Den ene lastbil kører stort set kun med asfalt for DSV.

Vi har her i 2023 skiftet en ældre bil ud med en nyere og lejet en bil og købt en tipsættevogn - idet vi her i efteråret er begyndt at køre roer til Nykøbing F eller Nakskov sukkerfabrikker.

Vi har kran på tre biler, således at vi kan læsse direkte fra jorden og op i ladet.

I år 2021 havde vi 75 års jubilæum.

Vognmand Jens Hansen - 13. oktober 2023