21 27 55 27 - Ring op

Vi varetager krankørsel

Skal du have kørt jord eller affald væk mv., kan vi klare den opgave for dig. Derudover udfører vi også mindre transportopgaver med maskiner, opgaver i forbindelse med nybyggeri, eksempelvis løftning af spær. Hos Vognmand Jens Peter Hansen har vi mange års erfaring med krankørsel. Vi har dagligt flere både små og store opgaver, som vi varetager for både private og erhverv. Ud af vores fire lastvogne er to af dem med kran, så vi kan læsse direkte fra jorden og op i ladet.

Vi har gode samarbejdspartner

Vi kan varetage de fleste opgaver i forbindelse med krankørsel, men i nogle situationer benytter vi os af vores samarbejdspartnere. Vi samarbejder både med entreprenører og andre vognmænd. Selvom at vi tager en samarbejdspartner ind i forbindelse med en opgave, kan vi sikre at kunden får udført et godt stykke arbejde, da vi udelukkende samarbejder med virksomheder, vi kender.

Skal du bruge krankørsel på Sydsjælland?

Vognmand Jens Peter Hansen er beliggende i Næstved, men vi også mange opgaver på Sydsjælland og resten af Sjælland. Vi varetager mange forskellige opgaver, og vi siger ikke nej til nye og spændende opgaver. Du kan kontakte os på telefon 21 27 55 27 eller via mail jens@jens-vognmand.dk for et uforpligtende tilbud.