21 27 55 27 - Ring op

Vi tilbyder vognmandskørsel

Vi udfører forskellige opgaver inden for vognmandskørsel på hele sjælland, inkl. Sydsjælland. Vi råder over fire lastvogne, hvor en af dem hovedsagligt bliver brugt til kørsel af asfalt for DSV, og om vinteren anvendes lastbilen til sneplovskørsel. Ud af de resterende lastbiler er to af dem med kran. Derudover har vi 60 containere, som vi blandt andet lejer ud på dagbasis eller fast udlejning.

Vi varetager vognmandskørsel til mange opgaver

Vi udfører flere former for vognmandskørsel af både små og store opgaver for private og erhverv. Vi varetager blandt andet:

Vognmandskørsel med mange års erfaring

Hos Vognmand Jens Peter Hansen har vi arbejdet inden for branchen siden 1946, og har derfor mange års erfaring inden for vognmandskørsel. Vi er derfor meget professionelle i vores arbejde, og vi udfører det hurtigt og effektivt. Desuden er vi meget fleksible, og vi kan leverer eller afhente dit materiale eller container alle hverdag mellem kl. 5.00-18.00.

Kontakt os og få et tilbud på vognmandskørsel 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vognmandskørsel enten via telefon, mail eller du kan kontakte os på kontoret i Næstved. Du kan fange os på telefon 21 27 55 27 eller mail jens@jens-vognmand.dk