21 27 55 27 - Ring op

Containerudlejning i Næstved på Sydsjælland

Hos Keld Hansen & Søn råder vi over 60 containere, som vi både lejer ud på dagbasis, månedsbasis til private og erhverv. Derudover udlejer vi fast vores containere til nogle erhvervskunder, hvor vi også har aftaler om tømning. Vi har både åbne og lukkede containere, som kan rumme mellem 10-30 m³. Selvom at virksomheden er beliggende i Næstved, leverer og lejer vi containere ud på hele Sjælland. Vi er hurtige, effektive samt fleksible med leveringen og vores containerkørsel.

Vi leverer og afhenter til tiden

Vores containere kan blandt andet anvendes til jord, byggeaffald, haveaffald, pap, papir samt mange andre ting. Vi har faste aftaler på Sydsjælland, hvor vi kan aflevere affaldet. Derudover samarbejder vi med AffaldPlus, hvor vi afleverer alt materiale der kan genbruges, såsom pap og papir. Vi overholder altid vores aftaler, så vi leverer og afhenter til tiden, så vores kunder ikke skal vente på os.

Kontakt os for kørsel og leje af container

Uanset om det drejer sig om containerkørsel elller om du skal leje en container for en kort eller længere periode, kan du kontakte os på telefon 21 27 55 27 eller via mail jens@jens-vognmand.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud til både private og erhverv. Vi ser frem til at høre fra dig.