21 27 55 27 - Ring op

Vi leverer grus og sten på Sjælland

Hos Vognmand Jens Peter Hansen samarbejder vi med mere end 20 forskellige grusgrave på hele Sjælland, så vi har mulighed for at levere de grus og sten, som du skal bruge. Vi anvender altid den grusgrav der er nærmest, som har det materiale vi skal bruge.

Vi vejleder vores kunder om grus og sten

Vi har mange års erfaring inden for faget, og derfor står vi også klar til at vejlede og rådgive vores kunder, hvis de har behov for det. Vi vejleder kunderne i hvilken slags grus eller sten, de med fordel kan vælge, samt hvilken mængde de skal bruge. Hvis kunderne oplyser arealet der skal udfyldes med grus og sten, kan vi fortælle hvor meget de skal bestille.

Vi afhenter også gammelt materiale

Hvis du har noget gammelt affald, heriblandt haveaffald eller gammel sand under en tidligere terrasse eller sandkasse, afhenter vi det. Hvis materialerne kan genanvendes, leverer vi det på en sorteringsplads, som derefter sorter materialerne og sender dem videre til genanvendelse.  

Bestil grus og sten i Næstved på Sydsjælland

Hvis du skal bestille et læs grus eller sten, kan du kontakte os på telefon 21 27 55 27 eller via mail jens@jens-vognmand.dk. Vi er fleksible i forhold til leveringen, og kan levere alle hverdage fra kl. 5.00-18.00. Vi er beliggende i Næstved, men kører på hele Sjælland, inkl. Sydsjælland.